Webinar

Red Hat Enterprise Linux Cloud Based Services Update

August 27, 202010:00 AM - 11:00 AM (GMT+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Vanuit het Solution Architecture Team organiseerden Red Hat met enige regelmaat sessies voor Sales en Pre-Sales. Deze sessies gaan over verschillende ontwikkelingen in de markt en over (de positionering) van Red Hat Solutions.

Deze sessies willen we vanaf heden voor een breder publiek aanbieden. Iedereen die interesse heeft is welkom. Soms is een sessie wat meer business geori├źnteerd  de andere keer wat meer technisch. De sessie zal altijd gegeven worden door een Red Hat Subject Matter Expert en het gehele Nederlandse SA Team zal helpen bij het beantwoorden van eventuele vragen die tijdens een sessie naar voren komen.

Sinds de introductie van de Red Hat Enterprise Linux Cloud based services zijn er continu nieuwe mogelijkheden bijgekomen. Daarom is het tijd voor een update! In deze sessie krijgt u kort maar krachtig te horen en te zien wat de mogelijkheden zijn die we nu aanbieden.

Ook interesse? Registreer je dan nu voor deze sessie op 27 augustus!
SPREKER 
Fred van Zwieten
Fred is een gepassioneerde voorstander van Open Source en houdt van sleutelen aan ARM-gebaseerde socs, robotica en automation. Hij houdt ook van het buitenleven en wandelt graag in de bergen.
 
TIME SESSION
10:00 - 10:10 Welcome and Introductions
10:10 - 10:30 Overview1
10:30 - 10:50 Overview2
10:50 - 11:00 Q&A

Location
Webinar
Netherlands
,    Netherlands


Date: August 27, 2020
Time: 10:00 AM - 11:00 AM (GMT+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris


(Registration opens 30 minutes earlier)


If you have any question, send us an email.

Hear from the experts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed quis ornare erat, sit amet aliquet tortor. Aenean dapibus leo nec commodo blandit. Aliquam erat volutpat. Aenean ac rutrum nisl, non volutpat metus

Sponsors

Cras sed luctus libero. Donec id orci quis justo tincidunt placerat.

Gold

Silver